Akkerman Metaalrecyling

Direct uw oud ijzer aanbieden Bel 0318 513893 of 06 22883226  

Sloopwerk Uw afval is geld waard.

  • Hier vind u meer info over het slopen van objecten binnen uw onderneming en sloopwerk op een lokatie uitbesteed aan ons zowel bij bedrijven als bij particulieren. Het slopen en verwijderen van bestaande objecten is een vak apart! En Akkerman metaalrecycling verstaat dat vak als geen ander. Of het nu gaat om de demontage van machines en apparatuur uit fabrieken of het slopen van staalconstructies, Silo`s, het ontdoen van metalen uit bedrijfspanden Akkerman metaalrecycling klaart de klus met zo min mogelijk overlast voor de (naaste) omgeving. Dit alles staat of valt met twee dingen: een gedegen planning en voorbereiding.

  • Akkerman metaalrecycling bekijkt samen met de klant welke eisen het werk stelt: waar gaat het om, hoe is de bereikbaarheid, wanneer en hoe moet de demontage en/of sloop plaatsvinden, kan er hinder ontstaan voor de omgeving, waar kan de veiligheid in het geding komen, zijn er vergunningen nodig? Al deze zaken worden in kaart gebracht om een passend plan te maken.

Bellen of Mailen 

Sloopwerken ketel RVS
Sloopwerken land van Ooit

Wij nemen sloopwerken aan bij bedrijven en particulieren.

 Voorbeeld sloopwerk.

  •  

  • Na een accoord van de klant zet Akkerman metaalrecycling zeer ervaren medewerkers in die de klus volgens opdracht klaren. Daardoor wordt op verantwoorde wijze gedemonteerd en gesloopt; de vrijgekomen materialen worden op de juiste manier afgevoerd, waarbij uiteraard recycling zo veel mogelijk wordt nagestreefd. Het werk is bij Akkerman metaalrecycling in goede handen. Wij zijn een gespecialiseerd sloopbedrijf in het verwijderen van machines, stellingen, magazijnen, bedrijfsbeeindigingen, in de ruimste zin van het woord. Wij werken samen met gecertificeerde sloopbedrijven die op hun vakgebied weer gespecialiseerd zijn zodat u kunt rekenen op vakkundig en leeg opleveren van uw pand. Tevens ontvangt u een vernietigingsverklaring zodat u zeker weet dat de weggehaalde onderdelen niet opnieuw gebruikt worden.

Offerte van sloopwerk.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

SLOPEN KAN IEDEREEN IETS VAKKUNDIG AFBREKEN.

SLOOP VERKLARING.

INDIEN GEWENST KRIJGT U EEN VERSCHROOTGINGSVERKLARING.

Als u bij een sloop een verklaring wenst omtrent vernietiging van materialen op een verantwoorde manier. Kunt u daarbij een vernietigingsverklaring krijgen zodat u zeker weet dat de opgehaalde materialen zoals het schroot en metalen niet opnieuw gebruikt worden.

 

Info Verschroting.

SLOOPWERK IN OVERLEG.

SLOOPWERKEN DOEN WIJ VEILIG EN IN GOED OVERLEG.

Bij Akkerman metaalrecycling verwerken en verwijderen wij uw oudijzer of metaal afval in goed overleg. Zo doen wij ook sloopwerken aannemen en regelen het afvoeren van het oud ijzer dat vrij komt.

 Info Sloopwerken.

OFFERTE SLOOPWERK.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE VAN EEN SLOOPWERK.

Zo kunt u ook een offerte laten maken door een van onze medewerkers. Dit doet u door een afspraak te maken en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.

 Info Offerte.

SLOPEN KAN IEDEREEN.

VAKKUNDIG DEMONTEREN DAT IS ONZE VISIE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Offerte.