Sloopwerk offerte. 

Akkerman metaalrecycling bekijkt samen met de klant welke eisen het werk stelt; waar gaat het om, hoe is de bereikbaarheid, wanneer en hoe moet de demontage en/of sloop plaatsvinden. Kan er hinder ontstaan voor de omgeving, waar kan de veiligheid in het geding komen. Zijn er vergunningen nodig? Al deze zaken worden in kaart gebracht, om een passend plan te maken.

Gespecialiseerd. 

Wij zijn een gespecialiseerd sloopbedrijf in het verwijderen van machines, stellingen, magazijnen, bedrijfsbeeindigingen, in de ruimste zin van het woord. Wij werken samen met gecertificeerde sloopbedrijven die op hun vakgebied weer gespecialiseerd zijn zodat u kunt rekenen op vakkundig en leeg opleveren van uw pand. Tevens ontvangt u een vernietigingsverklaring zodat u zeker weet dat de weggehaalde onderdelen niet opnieuw gebruikt worden.

Schoon opleveren bedrijven.

Het ontdoen van ijzeren objecten uit bedrijfspanden is wat tot de mogelijkheden behoort,in goed overleg met Akkerman Metaalrecycling ontdoen wij bedrijven van alle metalen die overbodig en niet meer voor gebruik binnen het bedrijf en dan voor recycling kunnen worden aangeboden. Dit alles gaat in overleg met de klant. De betalingen voor het materiaal dat verwijdert wordt. Zal contant afgerekend of per bank op de rekening worden bijgeschreven.

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

DIV SLOOPWERKEN.

Wij verzorgen sloopwerken bij particulieren en bedrijven.

Voor kleine sloopwerkzaamheden of het demonteren van machines en andere constructies bij particulieren of bedrijven alles is mogelijk. U kunt een offerte laten maken door een van onze medewerkers.

 Info Offerte.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info offerte laten maken .

NIWO GECERTIFICEERD.

ONS BEDRIJF IN V.I.H.B GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is V.I.H.B gecertificeerd. De toekenning van dit nummer is vereist bij het beroepsmatig vervoeren- inzamelen- handelen, en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen, afgegeven door de Niwo.

 

Sitemap.