Afvoeren materiaal sloopwerk. 

Akkerman metaalrecycling bekijkt samen met de klant welke eisen het sloopwerk stelt; waar gaat het om, hoe is de bereikbaarheid, wanneer en hoe moet de demontage en/of sloop plaatsvinden. Kan er hinder ontstaan voor de omgeving, waar kan de veiligheid in het geding komen. Zijn er vergunningen nodig? Al deze zaken worden in kaart gebracht, om een passend plan te maken.

Gespecialiseerd. 

Wij zijn een gespecialiseerd sloopbedrijf in het verwijderen van machines, stellingen, magazijnen, bedrijfsbeeindigingen, in de ruimste zin van het woord. Wij werken samen met gecertificeerde sloopbedrijven die op hun vakgebied weer gespecialiseerd zijn zodat u kunt rekenen op vakkundig en leeg opleveren van uw pand.Tevens ontvangt u een vernietigingsverklaring zodat u zeker weet dat de weggehaalde onderdelen niet opnieuw gebruikt worden.

Verschrotings verklaring

Het ontdoen van ijzeren objecten uit bedrijfspanden is wat tot de mogelijkheden behoort,in goed overleg met Akkerman Metaalrecycling ontdoen wij bedrijven van alle metalen die overbodig en niet meer voor gebruik binnen het bedrijf en dan voor recycling kunnen worden aangeboden.Dit alles gaat in overleg met de klant. De betalingen voor het materiaal dat verwijdert wordt.Zal contant afgerekend of per bank op de rekening worden bijgeschreven.

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

AFVAL SLOOPWERK.

WAT ONS BETREFT HOEFT U DE DEUR NIET MEER UIT

Heeft u metaal afval van een verbouwing of sloopwerk wij komen de metalen of oud ijzer netjes en in overleg bij u ophalen. Het maakt niet uit wat u heeft aan oud ijzer of metalen. U krijgt bij ons meteen een contante (of indien gewenst per bank) uitbetaling, veilig en discreet.

 Info Sloopwerk.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info offerte laten maken .

HERGEBRUIK AFVAL.

HERGEBRUIK BEGIN BIJ DE BRON: DE INZAMELING VAN AFVAL

Hergebruik is zeker van toepassing op oud ijzer en metalen. Het is daarbij uiteraard van groot belang dat dit voldoet aan de wet- en regelgeving.

 Info Koper ok campagne.