Regionaal inkoop oud ijzer.

Het regionaal ophalen van oud metaal of andere metalen behoren tot een van onze diensten. Via deze website willen wij dat u het recycling van ijzer en metalen tot een serieus iets neemt. Wacht nog even met het brengen van uw oude metalen naar de brengstations zoals gemeente werf. Deze metalen of oud ijzer kan namelijk nog best wat geld waard zijn. Wilt u weten wat de waarde is van uw oud ijzer en metalen? Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Tevens kunt u bij de contactpersoon info krijgen of wij in uw regio werkzaam zijn. Door de constante schommeling op de markt van oud ijzer en metalen is het onmogelijk om de exacte prijzen weer te geven op de site. De prijs van oude metalen veranderd van dag tot dag en wordt mede bepaald door de kwaliteit, vervuiling en hoeveelheid, dit geld ook voor oud ijzer.

Regionaal inzamelen.

In de metaalhandel wordt onderscheid gemaakt tussen de ferrometalen en non-ferrometalen. IJzer en alle legeringen op basis van ijzer worden ferrometalen genoemd, en de overige metalen, zoals aluminium, goud en koper, worden non-ferrometalen genoemd. Hoewel veel metalen een magnetisch gedrag vertonen worden er maar een paar direct aangetrokken door een magneet. Dit verschijnsel heet ferromagnetisme ("ferro" van ijzer).

Regionaal ophalen

Wat ons betreft hoeft u de deur niet meer uit, wij komen de metalen en oud ijzer netjes en in goed overleg bij u in de regio ophalen. Het maakt niet uit wat u heeft aan oud ijzer of metalen, wij halen het regionaal op en daarvoor kunt u een afspraak maken met onze ophaalservice. Er zijn veel oud ijzer en metaalhandelaren op de markt waar u niet zo snel naar toe zou stappen. Bij ons kunt u vertrouwen op generatie lang ervaring van het vak, een betrouwbare werkwijze en vriendelijke, persoonlijke begeleiding, service en advies. U krijgt bij ons meteen een contante (of indien gewenst per bank) uitbetaling, veilig en discreet.

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

Sluip er een gewoonte in bij u en uw opkoper, laat een van onze mederwerkers vrijblijvend een offerte van uw metaalafval maken. Wilt u een offerte laten maken, mail of bel met onze medewerkers.

 Info Contact.

INZAMELEN MATERIALEN.

WIJ KOMEN INDIEN GEWENST DE MATERIALEN BIJ U OPHALEN.

Maar natuurlijk kunt u het altijd zelf bij Akkerman metaalrecycling aanleveren. Na weging, sortering en bewerking worden de metalen afgevoerd, zodat een gespecialiseerde firma het schroot kan malen en hersmelten.

 Info Inname.

OPHAALSERVICE.

ZO HEBBEN WIJ EEN EIGEN OPHAALSERVICE IN UW REGIO.

In overleg haalt de servicedienst oud ijzer op! Als u in de regio woont, kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Als u wilt weten of u in in dit gebied woont, mail of bel ons voor meer info.

 Info Ophaalservice.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Offerte.