oud ijzer inkoop

Oud ijzer particulier.

Zo kunt u als particulier bij ons terecht voor het afvoeren en inleveren oud ijzer. Of het nu gaat om oud ijzer, schroot of diversen ander ijzer waaronder oude witgoed apparaten tuinmeubielair, oude cv apparatuur of oude kachels etc, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen oud ijzer en ander metaalafval ook bij u ophalen.Daarvoor kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers voor het maken van een afspraak.Geeft u er de voorkeur aan om oud ijzer of diversen metalen te brengen? Dat kan op onze locatie aan de Schans 11 in Veenendaal grenzend aan industriegebied De Schans. Wij hanteren dagprijzen die op dat moment gelden voor oud metaal. De betalingen zijn A`Contant of op rekening.

Particuliere inkoop

Naast inkoop van oud ijzer en oud metaal particulieren leveren wij een aantal diensten. Het ophalen van oud ijzer of metalen door ons eigen transport middel, zowel bij bedrijven als particulieren. Indien nodig kunnen er containers geplaatst worden binnen een bedrijf. Of op een lokatie door u aangegeven. Ook het leegruimen van bedrijfspanden en sloopwerkzaamheden behoort tot één van onze dagelijkse bezigheden. Binnen onze bedrijfsvoering streven wij ernaar om op verantwoorde wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten.

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel 0318 513893 of 06 22883226.

OPHAALDIENST.

VOOR PARTICULIEREN IN DE REGIO STAAT DE OPHAALDIENST KLAAR.

Heeft u een fiets, een wasmachine, accu’s, grondkabel of ander oud ijzer en metaal waar u graag vanaf wilt? Akkerman metaalrecycling Oud IJzer & Metalen rijdt wekelijks een route met vrachtwagen om uw metalen af te voeren.

 Info ophaaldienst in uw regio.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info offerte laten maken .

NIWO GECERTIFICEERD.

VOOR BEDRIJVEN DIE ZICH IN NEDERLAND BEZIGHOUDEN

met het inzamelen, vervoeren, verhandelen of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen is vermelding op de landelijke VIHB-lijst verplicht. Akkerman metaalrecycling heeft deze certificering gehaald,en deze na een gedegen opleiding tot zijn beschikking het certificaat ontvangen van de Niwo. Dat houdt ook voor de klant in dat men zaken doet met een afnemer die aan alle eisen voldoet.

VIHB nummer: UT510194VIHB

 Info niwo registratie.