Oud ijzer bedrijven.

Akkerman Metaalrecycling koopt al uw schroot en oude metalen graag op. We denken dan bijvoorbeeld aan productieafval of materiaal dat vrijkomt bij sloop- of demontagewerk. Onze klanten zijn vaak Loodgieters, installateurs en andere middenstanders die de weg naar ons weten ons te vinden. Om uw oud ijzer of metaalafval af te halen beschikken wij over eigen truck met laadkraan en kleinere open bestelwagen om u van dienst te kunnen zijn op lokatie. Na kwalititeits- en gewichtsbepaling wordt er contant of gewenst per bank met u afgerekend. Desgewenst geven wij verschrotings- en vernietigingsverklaringen af. Onze mannen voor het regelen van transport staan voor u klaar!

Ophalen oud ijzer bedrijven. 

Naast inkoop van oud ijzer en oud metaal afval van bedrijven leveren wij een aantal diensten. Het ophalen van oud ijzer of metalen door ons eigen transport middel, zowel bij bedrijven als particulieren. Indien nodig kunnen er containers geplaatst worden binnen een bedrijf. Of op een lokatie door u aangegeven. Ook het leegruimen van bedrijfspanden en sloopwerkzaamheden behoort tot één van onze dagelijkse bezigheden. Binnen onze bedrijfsvoering streven wij ernaar om op verantwoorde wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen en verwachtingen van onze klanten.

Brengen oud ijzer bedrijven

In onze regio weten de ondernemers met metaalafval ons wel te vinden. Daarom brengen veel ondernemingen het oud ijzer afval meteen langs. U krijgt bij ons meteen een contante (of indien gewenst per bank) uitbetaling, veilig en discreet.

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

ONZE DIENSTEN.

HET BRENGEN, OPHALEN OF PLAATSEN CONTAINER IN DE REGIO.

Bij Akkerman Metaalrecycling kunt oud ijzer en metalen aanbieden. Het laten ophalen van deze producten behoren ook tot de mogelijkheden. Tevens kan er ook een container worden geplaats op lokatie.

 Info Diensten.

SCHOON OPLEVEREN .

ZO ONTRUIMEN WIJ OOK SCHUREN OPSLAG RUIMTEN EN PANDEN.

Zo bieden wij ook de mogelijkheid bij bedrijven om panden te ontruimen en te ontdoen van oud ijzer en metalen. het verplaatsen of verwijderen van machines behoren tot onze activiteiten. Het slopen van objecten van metaal is een van onze activiteiten. Aangenomen werken worden altijd bezemschoon opgeleverd.

 Info Opleveren.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Offerte.