Nieuws

 •  

  Prijs verwachting 2013

   

  Oud ijzer prijs zal in 2013 laag blijven. De vraag van uit Europa en China zal het komende jaar niet stijgen. Hierdoor ontstaat een overcapaciteit aan metaal wat een wereld wij probleem is. Door de wereld wijden tegenslagen zowel in Europa maar ook in Verenigde Staten is er weinig vraag naar metaal. De komt mede door dat de bouw en industrie geen nieuw investeringen zullen gaan doen in het komend jaar.  De vraag van uit de auto industrieis weer op zijn retour ondanks dat de afzet van nieuwe auto’s in Europa nog steeds te wensen over laat.

   

  Koperprijs ontwikkelingen.

  De koperprijs word voor al bepaald door de macro-economische ontwikkelingen. De prijs reageert op economische cijfers van Europa, VS en China. Mede door de aanhouden de crisis in Europa heeft de koperprijs de afgelopen periode een daling getoond. Echter koper is stabieler als de metaal prijs daarbij zijn de toekomst verwachtingen voor de vraag beter gestremd als voor ijzer.

   

  Nikkel in negatieve spiraal.

  Nikkel is de afgelopen periode sterk gedaald. Dit komt omdat de vraag naar nikkel fors afneemt echter zijn er afgelopen jaren veel nieuw nikkel voorraden ontdekt waardoor ook nog eens het aanbod is toegenomen.

   

  Zink prijs is stijgend .

  Ondanks dat de zink prijs de afgelopen periode is gestegen en gedaald. Blijft de zink prijs onzeker. Zink voorraden zijn op een hoog niveau echter is de vraag van uit de industrie nog steeds slecht. Ondanks deze feiten worden er steeds meer toepassingen gevonden voor zink. Onder anderen in smart phone’s en tablet’s waar het een uitstekend metaal voor is.

   

 • 30 november 2012, Diefstal container met oud ijzer.

  ZUTPHEN - Vanaf een bouwterrein aan de Houtwal in Zutphen is tussen dinsdagmiddag en woensdagochtend een container gevuld met ongeveer 15.000 kilo oud ijzer gestolen. De diefstal werd woensdagochtend 28 november ontdekt. De daders hebben het afgesloten hek rondom het bouwterrein geforceerd om bij de container te kunnen komen. Voor het vervoer van de container met oud ijzer moet gebruik zijn gemaakt van een vrachtauto. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen die iets gezien hebben dat met deze diefstal te maken kan hebben, contact op te nemen met tel.nr. 0900 – 8844. Bron Gelre nieuws

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Offerte.

VERSCHROTING.

BIJ HET AFVOEREN VAN KAN EEN VEKLARING WORDEN AFGEGEVEN

In deze verklaring wordt in grote lijnen beschreven wat de producten zijn die worden afgevoerd. Deze verschrotings verklaring worden meestal overlegd bij producten met gevoelige informatie. Bijvoorbeeld verzorgen wij gecertificeerde afvoer. Bij afvoer van uw ICT afval zal een verschrotingsverklaring en vrachtbrief worden overlegd. Voor het afhalen van ICT materialen of bekabeling worden geen kosten in rekening gebracht.

 

Info Verschroting.

NIWO GECERTIFICEERD.

ONS BEDRIJF IN V.I.H.B GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is V.I.H.B gecertificeerd. De toekenning van dit nummer is vereist bij het beroepsmatig vervoeren- inzamelen- handelen, en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen, afgegeven door de Niwo.

 

Sitemap.