Metalen particulier.

Wilt u dat uw metalen worden opgehaald? Of komt u het brengen? Ons maakt het niet uit! Akkerman Metaalrecycling beschikt over haar eigen ophaalservice voor particlieren. U kunt dus zelf kiezen, of u uw metaal afval komt brengen, of dat de chauffeurs van Akkerman metaalrecycling bij u het metaal afval laat ophalen. In vele verschillende soorten en maten opslag modules kunnen wij het oud ijzer afvoeren. Op afroep, of juist met een vooraf vastgestelde afspraak. Wij maken met u de juiste afspraken en u heeft er geen omkijken meer naar! Voor meer informatie over onze transportmogelijkheden, bel 0318 513893 met onze logistiek voor het maken van een afspraak.

Ophaaldienst particulieren. 

Heeft u een fiets, een wasmachine, accu’s, grondkabel of ander oud ijzer en metaal waar u graag vanaf wilt? Akkerman Metaalrecycling Inkoop Oud IJzer rijdt wekelijks een route met vrachtwagen om uw metalen af te voeren. U kunt bij voorkeur bellen (06 22883226) om daar een afspraak te maken met een van onze medewerkers. .

Meer informatie over onze ophaaldienst   

Div. Soorten Metalen.

Wat ons betreft hoeft u de deur niet meer uit, wij komen de metalen en of oud ijzer netjes en in overleg bij u ophalen. Het maakt niet uit wat u heeft aan oud ijzer of metalen , wij halen het regionaal op en in goed overleg. U krijgt bij ons meteen een contante (of indien gewenst per bank) uitbetaling, veilig en discreet.

.

Info ophalen metalen   

Lokatie van inname oud ijzer 

Bij Akkerman metaalrecycling kunt u 6 dagen per week langskomen op ons inname terrein aan De Sterrenschans 11 in veenendaal. Grenzend aan industrie terrein De Schans. Hier staan wij klaar om u te helpen bij het inleveren van uw non-ferro metalen. Bij het wegen van uw non ferrro metalen maken wij gebruik van een weegschaal.

Info inkoop metalen   

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226

GRATIS CONTAINER.

GROTE PARTIJ IJZER HIERBIJ PLAATSEN WIJ GRATIS CONTAINER.

Het is mogelijk om op locatie een gratis container te bestellen. Akkerman Metaalrecycling heeft in eigen beheer transportmogelijkheden en containers die bij u geplaatst worden zodat u tijdens sloop- of renovatie werkzaamheden uw metalen snel kunt afvoeren.

 Info Bestellen.

REGIONAAL OPHALEN.

Via deze website willen wij dat u het recycling van ijzer en metalen tot een serieus iets neemt. Wacht nog even met het brengen van uw oude metalen naar de brengstations zoals een gemeente werf. Deze metalen of oud ijzer zijn namelijk nog best wat geld waard zijn. Het regionaal ophalen van deze materialen behoort tot een van onze diensten.

 Info Diensten.

GESCHEIDEN INZAMELING.

RECYCLING VAN METAAL AFVAL IS BETER VOOR HET MILIEU.

Van uw afval maken wij graag iets moois. Dat start met zoveel mogelijk aan de bron gescheiden inzameling. Hiervoor biedt Akkerman Metaalrecyling verschillende diensten.

 Info Inname.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Offerte.