Metalen bedrijven.

Wilt u dat uw metalen worden opgehaald? Of komt u het brengen? Ons maakt het niet uit! Akkerman metaalrecycling beschikt over haar eigen ophaalservice voor bedrijven. U kunt dus zelf kiezen, of u uw metaal afval komt brengen, of dat de chauffeurs van Akkerman metaalrecycling bij uw bedrijf het metaal afval ophalen. In vele verschillende soorten en maten opslag modules kunnen wij het metaal afval afvoeren. Op afroep, of juist met een vooraf vastgestelde afspraak. Wij maken met u de juiste afspraken en u heeft er geen omkijken meer naar! Voor meer informatie over onze transportmogelijkheden, bel 0318 513893 met onze logistiek voor het maken van een afspraak.

Gewoonte verkoop oud ijzer.

Sluip de gewoonte er in bij de verkoop van uw metaal en afval. Laat een van onze medewerkers vrijbijvend een offerte opmaken.

Verschrotings verklaring

Akkerman Metaalrecycling koopt al uw schroot en oude metalen graag op. We denken dan bijvoorbeeld aan productieafval of materiaal dat vrijkomt bij sloop- of demontagewerk. Onze klanten zijn vaak Loodgieters, installateurs en andere middenstanders die de weg naar ons weten ons te vinden.Om uw oud ijzer of metaalafval af te halen beschikken wij over eigen truck met laadkraan en kleinere open bestelwagen om u van dienst te kunnen zijn op lokatie. Na kwalititeits- en gewichtsbepaling wordt er contant of gewenst per bank met u afgerekend. Desgewenst geven wij verschrotings- en vernietigingsverklaringen af. Onze mannen voor het regelen van transport staan voor u klaar!

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

GRATIS CONTAINER.

GROTE PARTIJ IJZER HIERBIJ PLAATSEN WIJ GRATIS CONTAINER.

Het is mogelijk om op locatie een gratis container te bestellen. Akkerman Metaalrecycling heeft in eigen beheer transportmogelijkheden en containers die bij u geplaatst worden zodat u tijdens sloop- of renovatie werkzaamheden uw metalen snel kunt afvoeren.

 Info Bestellen.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Offerte.

IN DE REGIO ZIJN VAAK.

ONZE KLANTEN BOUW EN SLOOPBEDRIJVEN

Onze klanten zijn vaak Loodgieters, installateurs en andere middenstanders die de weg naar ons weten ons te vinden. Om uw oud ijzer of metaalafval af te halen beschikken wij over eigen truck met laadkraan en kleinere open bestelwagen om u van dienst te kunnen zijn op lokatie.

 Info Regio.