Inname oud ijzer.

Bij Akkerman metaalrecycling kunt u 6 dagen per week langskomen op ons inname terrein aan De Schans 11 in veenendaal. Hier staan wij klaar om u te helpen bij het inleveren van uw ferro- en non-ferro metalen. Bij het wegen van uw non ferrro metalen maken wij gebruik van een weegschaal. Onze Inkoop zal er zorg voor dragen dat alles ingenomen wordt en op het bijgeleverde formulier wordt ingevuld. Als dit in orde is, krijgt u geld voor het ingeleverde materiaal. Wij hanteren dagprijzen die op dat moment gelden voor oud metaal. De betalingen zijn A`Contant of op rekening.

Inname Ferro (IJZER)

Voor oud ijzer geldt dezelfde opzet als bij metalen. Bij oudijzer is niet sprake van veel soorten maar meer van kwaliteiten. S.V.M. is shredder materiaal,veelal licht ijzer met aanhangende andere materialen zoals wasmachines autowrakken motoren Electro fietsen en degelijke andere artikelen. Deze producten gaan door een grote maalmachine ook wel genoemd een (shredder) waarna met magneetbanden en met wind de verschillende materialen worden gescheiden licht bij licht oudijzer zwaar bij zwaar oud ijzer plastics ander vuil worden gescheiden van elkaar zoals de Non ferro metalen. Bekijk de diverse soorten ijzer onder andere gruis (schroot), blikken, ijzerdraaisels, gietijzer, zwaar (balk)ijzer en andere.

VAN KOPER TOT OUD IJZER (Koper, Lood, Zink)

Door oud ijzer of metalen zelf aan te bieden verdien je nog iets aan oud metaal. Een roestende badkuip, een fiets met een kapot frame of een oude koperen kraan: bij een verbouwing mag het waardeloze rommel lijken, maar bij Akkerman Metaalrecycling is het geld waard. Verwacht niet je hele verbouwing terug te verdienen door naar de metaalrecycling te gaan, maar je stopt al snel een paar tientjes in je zak. Bij Akkerman metaalrecycling komen mensen vaak langs met aluminum puien, aluminium kozijnen, ijzeren balken, waterleidingen en elektriciteitskabels. “Je moet toch al de auto pakken om het weg te gooien. Als je het metaal inlevert bij de gemeente krijg je er niets voor, bij ons krijg je er nog wat voor betaald. Plus: je bent goed bezig. Als je zorgt dat je afvalmetaal wordt gerecycled, heb je niet alleen financiële winst, maar ook milieuwinst. Metalen zoals rood koper een van de meest waardevole metalen kunnen in principe bij de meeste schroothandelaren worden verkocht. Zie daarvoor wel de voorwaarden.

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318513893 of 0622883226.

INNAME VAN OUD IJZER.

AANBIEDEN OUD IJZER TEGEN CONTANTEN.

Inkoop van oud ijzer en metalen geschiedt bij ons bedrijf in veenendaal op de Sterrenschans 11 grenzend aan industriegebied De Schans. Wij hanteren dagprijzen die op dat moment gelden voor oud metaal. De betalingen zijn A`Contant of op rekening.

 Info Betaling.

INKOOP OUD IJZER EN METALEN.

AKKERMAN METAALRECYCLING IS EEN BEGRIP IN DE REGIO.

Als het gaat om inkoop van oud ijzer en metalen. Gemeenten, campings, aannemers en particulieren weten Akkerman Oud IJzer & Metalen al jaren te vinden. Wij zijn ook uw partner voor kleine slooppartijen, afbreken van stacaravans, inleveren van accu’s, fietsen, wasmachines, heftrucks, shovels, tractoren, machines en alle andere oud ijzer en metaal soorten. De betalingen zijn contant of via bank rekening

 Info Inkoop.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Offerte.

AFVAL IS GOUD WAARD.

WIST JE DAT AVFAL HELEMAAL NIET WAARDELOOS IS.

Je zult er achter komen dat oud ijzer afval niet waardeloos is, maar juist waardevol. Dat oud ijzer afval eigenlijk een grondstof is. Als jij mee helpt om het te scheiden en te recyclen op verantwoorde manier, ben jij ook goud waard!

 Info Afval.