Akkerman Metaalrecyling

Direct uw oud ijzer aanbieden Bel 0318 513893 of 06 22883226  

Beton matten Uw afval is geld waard.

  • Akkerman metaalrecyclinG is uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer . Akkerman Metaalrecycling is erop gefocust om effectief, efficiënt en functioneel te werk te gaan. Dit houdt in dat Akkerman Metaalrecycling de klant op de eerste plaats komt. Ons streven is om u zo goed mogelijk te woord te staan, zowel op ons inname terrein als buiten ons inname terrein. Wij nemen alle soorten oud ijzer en metalen in. Uiteraard hebben wij ook een weegschaal om uw oudijzer en metalen zoals koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood en kabels apart te wegen. De inkoop van deze metalen geschiedt tegen dagprijzen afhankelijk van de materialen die worden aangeboden vervuiling kwaliteit en hoeveelheid. De activiteiten van Akkerman metaalrecycling zijn op te delen in een viertal activiteiten: Inkoop van oud ijzer en metaal afval bij bedrijven en particulieren. Het recyclen van diversen oudijzer en metalen op een verantwoorde manier. Info over sloopwerk en het verwijderen van oud ijzer en metaalafval binnen een bedrijf. Inkoop ICT materialen van incourante computers en netwerken en servers. Met de combinatie van deze 4 activiteiten is Akkerman metaalrecyclinG een echte recycleer, aangezien we actief zijn in zowel het verzamelen of inzamelen als het bewerken en verwerken van oud ijzer en metaalafval.

Bellen of Mailen 

Balk ijzer
Snij afval

Inkoop van oud ijzer en bij bedrijven en particulieren

Damwand Oud ijzer recycling.

  • Wij zijn er voor zowel de particuliere klant, de zelfstandig ondernemer als de zakelijke markt. Of het nu gaat om bijvoorbeeld deskundig advies, de hoogste opbrengst, een op maat gemaakte offerte, de efficiënte af- en aanvoer van metalen of flexibele openingstijden: Akkerman metaalrecycling en onze medewerkers biedt u alle mogelijkheden. Onze persoonlijke dienstverlening wordt ondersteund met vakkundige medewerker. Akkerman metaalrecyclinG is voor oud ijzer en metalen uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer. Bij oudijzer is niet sprake van veel soorten maar meer van kwaliteiten. S.V.M. is shredder materiaal,veelal licht ijzer met aanhangende andere materialen zoals wasmachines autowrakken motoren Electro fietsen en degelijke andere artikelen. Deze producten gaan door een grote maalmachine ook wel genoemd een (shredder) waarna met magneetbanden en met wind de verschillende materialen worden gescheiden licht bij licht oudijzer zwaar bij zwaar oud ijzer plastics ander vuil worden gescheiden van elkaar zoals de Non ferro metalen. De inkoop van oud ijzer is bij Akkerman Metaalrecycling in goede handen de betalingen zijn contant of indien gewenst op rekening.

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

FERRO EN NON FERRO.

DE ACTIVITEITEN VAN AKKERMAN METAALRECYCLING BESTAAN UIT.

In- en verkoop van ferro- en non-ferrometalen, zoals ijzer, aluminium, koper, zink, lood, draaisels en roestvrijstaal, maar ook kabels en elektromotoren en nog veel meer.

Meer.

CONTAINER SERVICE.

WILT U GEBRUIK MAKEN VAN ONZE CONTAINERSERVICE IN DE REGIO.

Dan bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze containerservice. Voor het vervoer en opslaan van het schroot en de metalen gebruiken wij containers in diverse soorten en maten. Tevens beschikken wij ook over accubakken, kleine containers en andere bakken. Wij plaatsen containers in de regio.

Meer.

SLOOPWERKZAAMHEDEN.

GROOTE OF KLEINSCHALIGEN SLOOPWERKZAAMHEDEN.

Tevens verrichten wij ook sloopwerkzaamheden zoals het vrijmaken van ijzer & metalen uit bedrijfshallen en bedrijfsterreinen voor allerlei groot- en kleinschalige sloopwerkzaamheden. Tevens doen wij ook sloopwerkenzaamheden bij particulieren.

 Meer.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Meer.