Akkerman Metaalrecyling

Direct uw metalen aanbieden Bel 0318 513893 of 06 22883226  

 Uw afval is geld waard.

  • Deze website geeft u meer informatie over de inkoop en inname van uw metalen. Wij verzorgen gecertificeerde afvoer en recycling. Metalen (ook wel genoemd Non ferro), Deze metalen zijn geschikt voor recycling bekende benamingen zijn onder andere: Rood Geelkoper, Messing, Lood, Aluminium, Kabel, Zink, Schreddermaterialen, Nikkel, Rvs, Rvs 316, metalen. Voor het afhalen van metalen worden geen kosten in rekening gebracht. U krijgt de dagprijs betaald voor al uw oude metalen. Akkerman metaalrecycling koopt al uw oude metalen graag op. We denken dan bijvoorbeeld aan productieafval of materiaal dat vrijkomt bij sloop- of demontagewerk. Onze klanten zijn vaak Loodgieters, installateurs en andere middenstanders die de weg naar ons weten ons te vinden. Om uw oud metaalafval af te halen beschikken wij over eigen truck met laadkraan en kleinere open bestelwagen om u van dienst te kunnen zijn op lokatie. Na kwalititeits- en gewichtsbepaling wordt er contant of gewenst per bank met u afgerekend. Desgewenst geven wij verschrotings- en vernietigingsverklaringen af. Onze medewerkers voor het regelen van transport staan voor u klaar!

Bellen of Mailen 

Oud ijzer
Metalen

Inkoop van metalen en bij bedrijven en particulieren

 Koper recycling.

  • Het brengen en ophalen van metalen ,koper ,zink, aluminium bij bedrijven of particulieren is iets dat tot de mogelijkheden behoord. Door snelle inzet van onze vrachtwagen met mobiele kraan kunnen wij al uw metalen ophalen. Wij zijn daarin flexibel genoeg en gaat in overleg met de klant. Voor de snelle service kunt u ons bellen en gaan we in overleg met u over het waar en wanneer en de lokatie waar de metalen of oud ijzer verwijderd kunnen worden. Bij Akkerman metaalrecycling kunt u ook 6 dagen per week langskomen op ons innameterrein aan De sterrenschans 11 grenzend aan industrie gebied De Schans in veenendaal. Hier staan wij klaar om u te helpen bij het inleveren van uw ferro- en non-ferro metalen. Wij hanteren dagprijzen die op dat moment in de markt gelden voor Inkoop metalen. De betalingen zijn A`Contant of op rekening.Akkerman metaalrecyclinG is voor oud ijzer en metalen uw partner in het recyclen en verwerken van diversen soorten oudijzer en metalen. Daarom zijn wij erop gefocust om effectief, efficiënt en functioneel te werk te gaan. Dit houdt in dat Akkerman Metaalrecycling de klant op de eerste plaats komt. Ons streven is om u zo goed mogelijk te woord te staan, zowel op ons inname terrein als buiten ons inname terrein. Wij nemen alle soorten oud ijzer en metalen in. Uiteraard hebben wij ook een weegschaal om uw oudijzer en metalen zoals koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood en kabels apart te wegen. De inkoop van deze metalen geschiedt tegen dagprijzen afhankelijk van de materialen die worden aangeboden vervuiling kwaliteit en hoeveelheid.

Direct afvoeren metalen.

Bel: 0318513893 of 06 22883226.

INNAME VAN METALEN.

BESTE PRIJS METALEN SCHOON EN GESORTEERD AANBIEDEN.

Hieronder vallen niet magnetische metalen, zoals koper, lood, aluminium, zink en goud (ferro en non ferro). Inkoop van metalen geschied bij ons bedrijf in veenendaal grenzend aan industriegebied De Schans. Mocht u niet de mogelijkheid hebben om te brengen dan kunt u gerust contact opnemen met onze medewerkers en wordt het in overleg op lokatie gehaald.

 Info Inname.

MATERIALEN BRENGEN.

6 DAGEN PER WEEK LANGSKOMEN OP ONS INNAME TERREIN

Aan de Sterrenschans 11 grenzend aan industrie gebied De Schans in veenendaal. Hier staan wij klaar om u te helpen bij het inleveren van uw ferro- en non-ferro metalen. Bij het wegen van uw non ferrro metalen maken wij gebruik van een weegschaal. Wij hanteren dagprijzen die op dat moment gelden voor oud metaal. De betalingen zijn A`Contant of op rekening.

 Info Brengen.

PER BANK OF CONTANT.

NA KWALITEITS EN GEWICHT BEPALING WORDT ER INDIEN.

Door de klant gewenst contant of per bank met u afgerekend. Desgewenst geven wij verschrotings- en vernietigingsverklaringen af. Onze medewerkers voor het regelen van transport staan voor u klaar! Mocht u hierna nog vragen over Inkoop metalen hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen tijdens kantooruren.

 Info Betaling.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Offerte.