Akkerman Metaalrecyling

Direct uw oud ijzer aanbieden Bel 0318 513893 of 06 22883226  

 Uw afval is geld waard.

  • Bij Akkerman metaalrecyclinG plaatsen wij containerbakken op maat. Uniek is onze service in goed overleg de gratis mini container (ook wel door ons genoemd de euro container) te plaatsen , waar u uw metaalresten in kwijt kan. De containers worden in overleg met u geplaatst. Wij wisselen de containers meestal binnen 24 uur. De levertijden zijn kort en er wordt klantvriendelijk en flexibel met uw wensen omgegaan. Wij verwijderen: oa. Oude Machines oud ijzer en of ander oud metaal. Ook voor het leegruimen van Uw Kantoor, Winkel / Bedrijfspand kunt U bij ons terecht! U krijgt bij ons meteen een contante (of indien gewenst per bank) uitbetaling, veilig en discreet.

  • Voor onze container service berekenen wij geen kosten. Zo zijn er verschillende containers aanwezig. Afhankelijk van de hoeveelheid en materiaal word er een container gekozen. Dit geschiedt in goed overleg met onze medewerkers. Zo wordt bepaalt grote van container en de dag van plaatsen en het legen van de container op de lokatie.

Bellen of Mailen 

Container stapel
Container pallet

Zoekt u een container voor diversen soorten metaalafval?

Nieuw gruis Voorbeeld container.

  • Akkerman metaalrecycling stelt containers ter beschikking in diverse soorten en maten, zodat uw ferro en nonferro metalen op een efficiënte en milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd.Bij regelmatige afvoer is een ruilsysteem mogelijk, zodat u steeds beschikt over de mogelijkheid uw metalen in één of meer containers op te slaan. De containers worden op afroep omgeruild (meestal binnen 2 werkdagen).

  • Beschikt u niet over voldoende ruimte voor het permanent plaatsen van een container, of heeft u eenmalig een partij metalen die afgevoerd dient te worden, dan kunt u een container aanvragen voor één of enkele dagen, zodat u deze kunt vullen wanneer het u uitkomt. Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken. Wilt u meer weten of een container bestellen…?

Bestellen van containers.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

CONTAINER BESTELLEN.

DE CONTAINERS WORDEN IN OVERLEG MET U GEPLAATST.

Beschikt u niet over voldoende ruimte voor het permanent plaatsen van een container, of heeft u eenmalig een partij metalen die afgevoerd dient te worden, dan kunt u een container aanvragen voor één of enkele dagen, zodat u deze kunt vullen wanneer het u uitkomt. Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Bestellen.

CONTAINER PLAATSEN.

BINNEN UW BEDRIJF EEN CONTAINER NAAR UW KEUZE.

Een vaste container binnen het bedrijf is ook een mogelijkheid voor kleine of middel grote ondernemingen hebben wij de container grote 1M3 tm 20m3 kleine containers deze zijn voorzien van een pallet en geschikt voor heftruk vervoer en de grote containers zijn voorzien van haakarm systeem.

 Info Plaatsen.

MAATWERK CONTAINER.

CONTAINERS ZIJN LEVERBAAR IN ALLE SOORTEN EN MATEN.

Bij Akkerman Metaalrecycling kunt een container op maat bestellen. Deze containers worden indien gewenst in kleur geleverd en door ons op lokatie geplaatst dit doen wij in overleg met de klant. Hierover kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

 

Info Maatwerk.

WELKE CONTAINER.

WIJ HEBBEN VOOR ELKE AFVALSTROOM EEN CONTAINER.

Wij kunnen voor de volgende metalen containers bij uw bedrijf neerzetten. Ijzer, Aluminium, RVS, Koper, Messing, Kabel, Computerschroot, Zink Kabel, Enz. Tevens kunnen wij speciale containers plaatsen die zijn geschikt voor accu's. Goed voor u. Goed voor ons. Goed voor het milieu.

 Info Container.