Container plaatsen

Container plaatsen.

Oud ijzer containers plaatsen wij regionaal en in goed overleg bij ondernemingen door de gehele regio. Het plaatsen van containers en/of containerbakken doen wij gratis. Akkerman Metaalrecycling oud ijzer en metalen biedt u deze containerservice aan en alle zorg omtrent de tijdige afvoer en recycling conform alle huidige milieuwetgeving. En die alles uiteraard tegen de op dat moment geldende dagprijs. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs of horen graag even telefonisch wat uw wensen zijn. Wilt u binnen in uw bedrijfspand of buiten het pand een opmaat gemaakte container of klein bak naar wens zodat u snel en efficient kan blijven werken. Is de bak bijna vol? Een telefoontje naar ons is genoeg om te zorgen dat wij de bak voor u komen legen. U heeft geen omkijken meer naar het afval.

Diversen containers.

Er is in ons grote assortiment van afvalcontainers altijd de juiste container voor handen, van 1m³ tot 40m³, hoge en lage, open en gesloten! Of u nu een container zoekt voor u oud ijzer afval, metalen of ICT computer onderdelen voor elke afvalstroom heeft Akkerman Metaalrecycling een container beschikbaar.Voor elke klus hebben wij dus een passende container maar ook een bijbehorende breng- en afhaalservice, altijd geheel gratis en verzorgd door ervaren personeel.

  

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

MAATWERK CONTAINER.

VOOR ELKE KLUS HEBBEN WIJ DUS EEN PASSENDE CONTAINER.

Maar ook een bijbehorende breng- en afhaalservice, altijd geheel gratis en verzorgd door ervaren personeel. Waarom zou u verder zoeken als wij de oplossing hebben voor uw container behoefte? Klik hier onder om contact met ons op te nemen.

 Info Contact.

24 UUR SERVICE.

DOOR EEN GEDEGEN PLANNIG CONTAINER WISSEL BINNEN 24 UUR.

Wij zijn altijd op tijd en als het nodig is plaatsen, halen of wisselen wij de containers binnen 24 uur! Wij plaatsen halen en wisselen de container binnen de afgesproken dag. Dit gaat in goed overleg met betrokkene.

 Info container.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info offerte laten maken .