oud ijzer container

Container bestellen.

Akkerman Metaalrecycling stelt containers ter beschikking in diverse soorten en maten, zodat uw ferro en nonferro metalen op een efficiënte en milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd. Bij regelmatige afvoer is een ruilsysteem mogelijk, zodat u steeds beschikt over de mogelijkheid uw metalen in één of meer containers op te slaan. De containers worden op afroep omgeruild (meestal binnen 2 werkdagen).

Soort container.

U kunt bij ons de gewenste afvalcontainer op een zeer eenvoudige manier bestellen. Vandaag een container besteld, binnen 24 uur staat deze container voor uw deur. Maar er zijn natuurlijk verschillende containers en voor elke afvalstroom is er wel een container beschikbaar Alle mogelijke maten en uitvoeringen zijn leverbaar en er zijn natuurlijk standaardmaten en zijn bijna altijd direct uit te leveren. Het containertransport wordt ook door ons verzorgd. Ook voor containers met speciale wensen kan men bij ons terecht.

Containerservice.

Voor onze container service berekenen wij geen kosten. Zo zijn er verschillende containers aanwezig. Afhankelijk van de hoeveelheid en materiaal word er een container gekozen. Dit gebeurt in goed overleg met onze medewerkers. Zo wordt bepaalt grote van container en de dag van plaatsen en het legen van de container op lokatie. Er is keuze uit:

•De mini container; deze is geschikt voor specifieke afvalstromen zoals onder andere draaisel.

•Grotere containers; variërend van 1m3 tot 40 m3.

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

CONTAINER BESTELLEN.

VOOR OUDIJZER AFVAL BIJ BEDRIJVEN OF PARTICULIEREN.

Metaalafval en sloopafval is gemengd afval van bouwmateriaal en resten die vrijgekomen zijn bij sloop of verbouwingsactiviteiten materialen, zoals ijzer, roodkoper, geelkoper, zink, lood, oud ijzer, aluminium, RVS, RVS 316. Daarvoor kunt u kosteloos een container bestellen. Ook particulieren kunnen een container bestellen voor meer info neem contact op met een van onze medewerkers.

 Info Bestellen.

SNEL EN GEMAKELIJK.

CONTAINER PLAATSEN IN UW REGIO MEESTAL BINNEN EEN DAG.

Wij plaatsen bij bedrijven en particulieren door de gehele regio. U gaat verbouwen, slopen of gewoon afval opruimen en u wilt simpel en snel een container laten plaatsen? Dan bent u bij Akkerman Metaalrecycling container service van aan het juiste adres. Voor meer info mail of bel ons.

 Info Plaatsen.

OFFERTE LATEN MAKEN.

WIJ MAKEN VRIJBLIJVEND BIJ U EEN OFFERTE.

U kunt door Akkerman metaalrecycling ook vrijblijvend een offerte laten maken.Indien gewenst kunnen wij ook zorg dragen voor alle bijkomende administratieve zaken.

 Info Offerte.