Akkerman Metaalrecyling

Direct uw oud ijzer aanbieden Bel 0318 513893 of 06 22883226  

Computer schredder Uw afval is geld waard.

  • Info over het milieuvriendelijke afvoer van oude computers en andere incourante ICT Materialen. Akkerman metaalrecycling haalt werkelijk alles op aan ICT-materiaal. Zo verzorgen wij de dataveiligheid voor uw oude computerapparatuur zodat data achtergebleven op diversen datadragers en harddisken later geen problemen kan veroorzaken. Zo kopen wij ook partijen incourante pc-apparatuur op. Akkerman metaalrecycling is VIHB geregistreerd. Voor het afhalen van oude ict computer onderdelen of metalen worden geen kosten in rekening gebracht. U krijgt de dagprijs betaald voor al uw ICT afval. Wij verzorgen gecertificeerde afvoer en recycling. Bij afvoer van uw ICT afval zal een verschrotingsverklaring en vrachtbrief worden overlegd. Voor het afhalen van ICT materialen of metalen worden geen kosten in rekening gebracht.

Bellen Bellen of Mailen 

Computer afval
Computer afval

Diensten computer recycling.

 Computer ICT recycling.

  • Supersnelle logistiek, als het moet is binnen 24 uur alles weg. Wij nemen alle, maar dan ook werkelijk alle computer en andere apparatuur mee. Bij ons is voor elke hoeveelheid een passende oplossing. Bij ons een totale recycling. Recycling proces vindt plaats binnen Nederland. Bij ons altijd met een weegverslag en vernietigingverklaring van absolute dataveiligheid. Ook ontruimingen wij en leveren bezemschoon op.Kantoor meubilair - archiefkasten - stellingen - copiers etc. etc. etc. Alles gaat mee. Elke betrekking tot oude it-apparatuur en/of oude kantoor en bedrijfsafval is bij ons in goede handen. Mocht u hierna nog vragen over Inname ICT hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen tijdens kantooruren

  • Milieuvriendelijke afvoer van oude computers en andere incourante IT-materialen. Het definitief vernietigen verwijderen data op harde schijven. Inkoop ICT materialen van incourante computers. Demontage en transport van machines en servers uit bedrijfruimtes.Zo kunt u bij ons terecht voor een verantwoorde afvoer. Ook het sorteren en verwerken van diverse non ferro metalen behoort tot onze werkzaamheden, het sorteren van metalen gebeurt op ons bedrijf in Veenendaal.

  • Al jaren hebben we de verwijderingsbijdrage en de oud voor nieuw regeling.Hierin is geregeld dat als u als consument een nieuw apparaat koopt, dan heeft u het recht om uw oude en/of defecte apparaat aan de winkelier te retourneren. Deze kan het dan op zijn beurt weer op laten halen en recyclen. Deze regeling is echter alleen voor bruin en witgoed en niet voor computers. En hetzelfde voor de verwijderingsbijdrage. Er is verwijderingsbijdrage voor van alles en nog wat. Alleen niet voor computers. De reden hiervoor is dat van veel computers onduidelijk is wie de producent is omdat veel computers samengesteld apparaten zijn, met onderdelen van verschillende fabrikanten. Dit betekend dat de leverancier van de nieuwe computers niet verplicht is de oude computers af te voeren. Het afvoeren van oude computers moeten de bedrijven dus zelf regelen. Voor particulieren is het anders, zij kunnen hun oude computer inleveren bij de lokale milieustraat. Dit is normaal gesproken kosteloos. Er zit wel een maximum van enkele stuks aan. Je kan dus niet als consument naar de lokale milieustraat met een aanhanger vol oude computers. Mocht u hierna nog vragen over Inname ICT hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen tijdens kantooruren.

Direct ICT Afvoeren.

Bel: 0318 513893 Of 06 22883226.

CONTAINER VOOR AFVAL.

WIJ PLAATSEN OOK CONTAINERS VOOR ICT AFVAL.

Ook het plaatsen van containers behoord tot een van onze diensten. Deze hebben wij in diversen maten indien van toepassing zullen deze gratis geplaatst worden. Zie voor meer onze info over plaatsen container op maat.

 Info Container .

CONTAINER VOOR KABEL.

VOOR HET SORTEREN VAN ICT MATERIAAL.

Zo hebben wij voor de ICT grijze pvc containers voor het verzamelen van koperkabels, oude voedingen, hardisck, printplaten deze containers zijn voor diversen soorten afval binnen de ICT voor vragen mail of bel met een van onze medewerkers.

 Info Container.

ICT VERSCHROOTING.

ZO GEVEN WIJ BIJ VERNIETIGING VAN ICT MATERIALEN EEN VERKLARING.

Bij afvoer van uw ICT afval zal een verschrotingsverklaring en vrachtbrief worden overlegd. Voor het afhalen van ICT materialen of metalen worden geen kosten in rekening gebracht.

 Info Documenten.

INSCHRIJVING NIWO.

VOOR VERVOER VAN MATERIALEN IS INSCHRIJVING VIHB VERPLICHT.

Ons bedrijf is V.I.H.B gecertificeerd. De toekenning van dit nummer is vereist bij het beroepsmatig vervoeren- inzamelen- handelen, en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen, afgegeven door de Niwo.

Meer info: www.niwo.nl

 Info Niwo.

OUDE COMPUTERS.

VOORDELEN OPKOOP VAN OUDE COMPUTERS.

U hoeft zelf niet te slepen en te sjouwen, wij regelen alles voor u. Maar bij opkoop van oude computers, opkoop van oude servers spelen veel meer zaken een rol als alleen de opkoop prijs. Het sorteren en verwerken van deze materialen, milieu, en het verschroten van de door u afgeschreven materialen. Binnen enkele dagen heeft u een perfect overzicht wat er precies is opgehaald. Dit gaat samen met vrachtbrief en verschrotingsverklaring.

 Info contact.