Betaleng

Betaling

Bij Akkerman metaalrecycling kunt u 6 dagen per week langskomen op ons inname terrein aan De Schans in veenendaal. Hier staan wij klaar om u te helpen bij het inleveren van uw ferro- en non-ferro metalen. Bij het wegen van uw non ferrro metalen maken wij gebruik van een weegschaal. Onze Inkoop zal er zorg voor dragen dat alles ingenomen wordt en op het bijgeleverde formulier wordt ingevuld. Als dit in orde is, krijgt u geld voor het ingeleverde materiaal. Wij hanteren dagprijzen die op dat moment gelden voor oud metaal. De betalingen zijn A`Contant of op rekening. Ons advies is dan ook wacht nog even met het brengen van uw oude metalen naar de brengstations zoals gemeente werf. Deze metalen of oud ijzer kan namelijk nog best wat geld waard zijn. Wilt u weten wat de waarde is van uw oud ijzer en metalen is ?

 

Neem dan direct contact met ons op »

Verlegging bij afval en oude materialen.

Voor een aantal diensten en leveringen van goederen die te maken hebben met afval en oude materialen, geldt de verleggingsregeling. De btw is dan verlegd van de leverancier naar de afnemer. De afnemer betaalt de btw aan ons. Welke goederen en diensten?

De verleggingsregeling geldt als u:

• resten, afval en halffabrikaten van metalen levert.

• materialen voor hergebruik levert.

• deze afvalmaterialen verwerkt (bijvoorbeeld scheiden, snijden of samenpersen)

Meer Info.   

Dagprijzen en contante betaling.

Akkerman metaalrecyclinG berekent voor u wanneer u dat wilt de dagprijs van oud ijzer, kort ijzer, balk ijzer, nieuw ijzer. Of andere metaalsoorten zoals rood koper, geel koper, lood, zink, aluminium, rvs. Als u uw metaal afval wilt verkopen; dan zijn wij het bedrijf waar u naar op zoek bent.

De betalingen zijn A`Contant of op rekening.

Meer Info.   

Direct afvoeren oud ijzer.

Bel: 0318 513893 of 06 22883226.

BETALING PER BANK.

ONZE BETALINGEN ZIJN ALTIJD CONTANT OF PER BANK .

Biedt U oud ijzer of andere metalen aan. Deze betalingen zijn meestal contant, indien gewenst is de mogelijkheid het door ons per bank te laten overmaken.

 Info Documenten.

NIWO GECERTIFICEERD.

ONS BEDRIJF IN V.I.H.B GECERTIFICEERD

Ons bedrijf is V.I.H.B gecertificeerd. De toekenning van dit nummer is vereist bij het beroepsmatig vervoeren- inzamelen- handelen, en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen, afgegeven door de Niwo.

 

Info Sitemap.

DAGPRIJS OUD IJZER.

VOOR DE DAGPRIJS VAN OUD IJZER OF ANDERE METALEN

Wilt u info over de dagprijs voor al uw oude metalen of oud ijzer, dat kan bij ons. Neem daarvoor contact op met een van onze medewerkers. Wij geven niet alleen een dagprijs voor al uw oude metalen maar wij plaatsen ook desgewenst een gratis container.

 

Info Sitemap.

WAARDE METAALAFVAL.

DOOR DE CONSTANTE SCHOMMELING VAN PRIJZEN

En de schommeling van prijzen op de markt van oud ijzer en metalen is het onmogelijk om de exacte prijzen weer te geven op de site. De prijs van oude metalen veranderd van dag tot dag en wordt mede bepaald door de kwaliteit, vervuiling en hoeveelheid.

Info Waarde.